referenties

ONZE KLANTEN

Professioneel, kostenefficiënt en oplossingsgericht: zo omschrijven klanten onze service.

SCOPE werkt in alle mogelijke private sectoren: automobiel, chemie, energie, financiële instellingen, algemene industrie, ziekenhuizen, verzekeringen, musea, farmaceutica, winkelcentra, telecom, transport, grootwarenhuizen, ...
In de publieke sector zijn we pertinent aanwezig: Europese instellingen, federale overheidsdiensten, gouvernementele organisaties, overheidsinstellingen, universiteiten, steden en gemeenten.
Onze business is gestoeld op vertrouwelijkheid. Daarom kunnen we onze klanten niet bij naam vermelden. We hebben dan ook alle casestudy’s geanonimiseerd.

Sectoren

Dienstverleningen

Het taartdiagram spreekt voor zich: de veiligheidsprojecten van SCOPE zijn wijdverspreid in België. Hoe verschillend onze klanten ook mogen zijn, ze vertrouwen allemaal voor 100 procent op de expertise en ervaring van SCOPE. Niet toevallig. We investeren onophoudelijk in onze medewerkers via doelgerichte opleidingen en groeikansen. In combinatie met een topservice bouwen we zo aan duurzame klantenrelaties. Vanuit deze klantgerichte focus blijven we Belgische marktleider, samen met onze collega’s van de R&T Group. Misschien binnenkort ook voor u, samen met u?

CASESTUDY'S

Binnenkort vindt U hier onze referenties terug!

Heeft u een vraag over een van onze referenties?