referenties

Ondersteuning in beveiligingsorganisatie


Ondersteuning in beveiligingsorganisatie

Federale overheidsdienst

Zowel op vlak van Safety als Security is ons vast team van experten dagelijks in de weer geweest om deze klant, een federale overheidsinstelling, te ondersteunen in diens beveiligingsorganisatie.

 

Vanuit een openbare aanbesteding kwam de vraag van de klant voor versterking om veiligheidsstudies en andere opdrachten uit te voeren. Met een complementair team van ingenieurs en criminologen kon SCOPE hier een deskundig antwoord op bieden.

 

Onze ingenieurs zijn voor de klant aan de slag gegaan met technische veiligheidsstudies voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, werkten deze uit tot geïntegreerde concepten en technische bestekken, en volgden de uitvoering van A tot Z op. Er werd steeds op zoek gegaan naar de beste beveiligingsoplossing binnen het kader van de klant. Een totaal project management als het ware! Verschillende werven werden op deze manier succesvol opgeleverd, waardoor een verhoogd beveiligingsniveau werd gehaald.

 

Ook voor beleid en organisatie vertelde de klant ons als een waardevolle partner te zien. Zo begeleidden wij de klant in het uitzetten van een volledige nieuwe organisatiestructuur, strategische lijnen, beleidsnota’s en procedures. Een door ons in detail uitgewerkt opleidingsprogramma over allerhande safety -en security gerelateerde thema’s, heeft recent zijn vruchten afgeworpen ter professionalisering van de organisatie.

 

Deze jarenlange samenwerking heeft zich ontwikkeld tot een partnerschap waarin de klant ons waardeerde voor het vertrouwen, transparantie en flexibiliteit. Door continu overleg werden eventuele verschuivingen in behoeften snel gedetecteerd, waardoor wij konden schakelen en onze dienstverlening steeds op maat van de klant was. De klant zag ons als een ware versterking van zijn team, met tal van mooie projecten als resultaat.

 


Heeft u nog vragen over ons dienstenaanbod?