referenties

Begeleiding op vlak van strategie, bewaking en technologie


Begeleiding op vlak van strategie, bewaking en technologie

Industriƫle sector

Deze klant – gesitueerd in de industriële sector – is reeds voor verschillende projecten bij ons terecht gekomen. Hierdoor werd een duurzame relatie opgebouwd, waarbij wij de klant zowel op het vlak van strategie en bewaking als technologie hebben  bijgestaan. 

 

Met ons recentste project begeleidden wij de klant bij de opvolging van de ingezette bewaking, die uitbesteed werd aan een bewakingsonderneming. In een eerste fase heeft de klant ons gevraagd om een doorgedreven KPI (Key Performance Indicator) model uit te werken om de kwaliteit van guarding op objectieve wijze te kunnen evalueren. In de vorm van workshops werd er samen met de klant gebrainstormd en een eindresultaat geproduceerd waarin de bedrijfswaarden en -cultuur volledig geïntegreerd werden. Dit model werd opgenomen in de aanbesteding, zodat het een contractuele verplichting werd.

 

Onze klant heeft ons vervolgens gevraagd om als derde partij de werking van de bewakingsfirma te evalueren in functie van het KPI model. Audits, mystery visits en calls, spot checks waren enkele voorbeelden van hoe we deze controle organiseerden. De security manager van de klant heeft onze positie als onafhankelijke bemiddelaar met de nodige expertise ter zake gewaardeerd. Op die manier werkten we samen met de klant toe naar het bereiken van een hoger kwaliteitsniveau van de bewaking.


Heeft u nog vragen over ons dienstenaanbod?