bewaking

U werkt samen met een externe bewakingsonderneming of u organiseert uw bewaking intern? U hebt al bewaking aan de bedrijfstoegangen en in een meldkamer voor de opvolging van alarmen of de uitvoering van patrouilleronden? Misschien vraagt u zich af of u deze bewakingsactiviteiten niet optimaler kunt inzetten? SCOPE heeft de expertise in huis om u op basis van best practices en terreinervaring te begeleiden in de organisatie van uw guarding.

Zowel uitbestede als interne bewaking vragen een intensieve opvolging. Anders riskeert u de bal mis te slaan en een vals veiligheidsgevoel te creƫren. SCOPE zet bij de analyse en bijsturing van manbewaking in op drie pijlers: kwaliteit, kostenefficiƫntie en wettelijk kader. Een doorgedreven KPI-systeem, audits, mystery visits en coaching zijn maar enkele voorbeelden van de methoden die we hiervoor toepassen.

Samen met u en uw interne of externe bewaking tillen we guarding en bijgevolg de algemene veiligheid van uw site naar een hoger niveau. Met kennis ter zake en een onafhankelijke blik ondersteunen we u daarnaast in de aanbesteding en selectie van de juiste bewakingspartner. Ook bij het opstellen van een aanvraagdossier voor een interne bewakingsdienst of een juridisch vraagstuk treden we graag als uw partner op.

Relevante casestudy's

Zoveel sectoren, zoveel klanten, zoveel projecten. Wilt u er nog meer over weten? Hieronder vindt u een aantal boeiende casestudy's.

Binnenkort vindt U hier onze cases terug!

Heeft u nog vragen over onze expertisedomeinen?