engineering

Van ontwerp tot lastenboek
 

De resultaten die uit de audit en de risicoanalyse naar voor komen, vormen de fundamenten van het voorontwerp. Zo krijgt u alle informatie die u nodig hebt om een gefundeerde beslissing te nemen over uw veiligheidsproject. Is de kogel door de kerk? Dan stellen we het volledige lastenboek samen. In het lastenboek beschrijven we alle elektronische, bouwkundige en organisatorische specificaties die noodzakelijk zijn voor een geïntegreerde, betrouwbare en efficiënte oplossing.

Projectmanagement
 

Het aanbestedingsdossier speelt een essentiële rol. De basis? Het globale technisch en administratief dossier. Dat vullen we aan met de implementatietekeningen, inschrijvingsdocumenten en meetstaat. We helpen ook aanbieders met informatie en brengen indien nodig een bezoek aan de site. We begeleiden u doorheen het hele project, van management tot implementatie.

Evaluatie van de aanbiedingen

Met oog voor detail evalueren we alle aanbiedingen en adviseren we u de beste partners in een gemotiveerd rapport.

Opvolging van de realisatie

We coördineren alle werken voor de fysische of bouwkundige én elektronische beveiligingsmaatregelen. We controleren ook de meetstaten van de aannemers die aan de beveiligingsinstallatie werken.

Opleveringen

Werkt alles zoals het moet? We controleren de indienststelling en leveren u een gemotiveerd rapport om de oplevering al dan niet te aanvaarden. Zo weet u meteen of alles conform het aanbestedingsdossier is. Indien nodig stellen we een lijst op met bijkomende testen. Ook voor de voorlopige aanvaarding kunt u op onze expertise vertrouwen.

Relevante casestudy's

Zoveel sectoren, zoveel klanten, zoveel projecten. Wilt u er nog meer over weten? Hieronder vindt u een aantal boeiende casestudy's.

Binnenkort vindt U hier onze cases terug!

Heeft u nog vragen over ons dienstenaanbod?