Scope CVBA

Security Consultants & Project Engineers    
 
HOME DIENSTEN TOEPASSINGSGEBIEDENRisico-
analyse


Beveiligings-
strategie


Audit


Voorontwerpen


Ontwerpen
lastenboeken


Project
management


Procedures


Organisatorische
elementen

 

Ontwerpen - lastenboeken

 

 

Op basis van het door de opdrachtgever weerhouden voorontwerp stelt SCOPE het volledige lastenboek samen. Hierbij worden deze installaties beschreven die de onderstellingen waarvan men tijdens het concept en voorontwerp is uitgegaan zowel technisch als functioneel kunnen waarmaken. Dit is noodzakelijk daar deze laatste een resultaatsverbintenis zullen inhouden voor de aannemer/installateur.
De specificaties zullen betrekking hebben op alle elektronische, constructieve en organisatorische elementen die noodzakelijk zijn om een geïntegreerde, betrouwbare oplossing te realiseren.

 

Dit gedeelte kan naargelang de wensen van de opdrachtgever, aangevuld worden met specificaties die betrekking hebben op de communicatievormen tussen de verschillende subsystemen, om aldus te komen tot een geïntegreerd geheel en een efficiënt beheersmiddel voor de beveiliging van de gebouwen. Een dergelijke verregaande technische beschrijving van een geïntegreerd systeem is de beste garantie voor een werkende oplossing.

 

 
SCOPE CVBA Weg naar Zwartberg 231 b6, B 3660 Opglabbeek - Tel. 032 (0)89 56 06 30 - e mail: info@scope.be

Webdesign: Lieve